Vi ses under 2021!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Liatorp/Eneryda IF
Två byar - ett lag

Bli medlem i Liatorp/Eneryda IF
BLI MEDLEM
Herrlaget
Referat: Liatorps IF-Eneryda IF - Lagans AIK
Matchrapport: LEIF - LAGAN 4-3
2021-07-04 10:54, Herrlaget

LEIF tog en tung premiärseger i division 4 södra på Bokliden i Liatorp efter en gastkramande batalj mot Lagans AIK som slutade med slutresultatet 4-3 efter att matchen i första halvlek blivit avblåst på grund av åskoväder. Matchen kantades av ett fysiskt spel där LEIF till slut drog det längsta strået efter ett antal perioder av övertag under matchen som blev onödigt spännande.

Herrlaget
MOTSTÅNDARKOLLEN DEL 3 - LESSEBO GOIF , SANDSBRO AIK, TINGSRYD UNITED & VÄXJÖ BK
2021-06-29 15:50, Herrlaget

På fredag vankas det seriepremiär mot Lagans AIK! Vi släpper därmed sista delen av motståndarkollen i division 4! 

Herrlaget
MOTSTÅNDARKOLL INFÖR SERIESTARTEN I DIVISION 4: DEL 2
2021-06-22 09:35, Herrlaget

Då var det dags för del 2 i vår serie inför säsongen 2021. I del två bryter vi ner tre föreningar och lag vi kommer stifta bekantskap med i division 4 södra: IFK Grimslöv/Västra Torsås, Ingelstad IK och Lagans AIK. God läsning.

Herrlaget
MOTSTÅNDARKOLL INFÖR SERIESTARTEN I DIVISION 4.
2021-06-15 08:12, Herrlaget

Den 2:a juli tar vi emot Lagans AIK hemma på Bokliden. Vår andra raka säsong i division 4 går av stapeln och det är en oviss och spännande serie vi hamnat i, centrerad i kronoberg med massor av trevliga matcher. Även i år är det enkelserie som gäller för division 4-lagen vilket innebär att varje match får ännu större betydelse. Inför årets seriestart kommer vi att presentera samtliga av våra 11 motståndare varje tisdag med start idag, den 15/6. Vi inleder med Alvesta, Gransholm, Hovshaga och IF rejban. 
Trevlig läsning! 

Projekt Bokliden
Etapp 1 färdigt - Konstgräsplanen redo för bruk
2021-04-26 09:46, Projekt Bokliden
Nu är vi äntligen klara med första delen av Projekt Bokliden!!! Konstgräsmattan är på plats och några av våra killar testade lite ikväll. Det saknas mål och lite andra smådetaljer men planen är klar att tas i bruk. Det känns fantastiskt att vi kommit så här långt men lite svårt att ta in. Vi kommer att ha otroligt fina förutsättningar att bedriva bra verksamhet året runt. Nästa del är multiarenan som är på gång.
 
Herrlaget
INTERVJU MED ASSISTERANDE TRÄNARE: MARKUS JOHANSSON
2021-03-25 13:55, Herrlaget

Efter mer än 700 matcher i bagaget för Eneryda IF och LEIF har Mackan klivit in i tränarbåset inför säsongen 2021. Hur har det sett ut under försäsongen och ser det ut i truppen samt vad kan vi vänta oss av herrlaget framåt våren? - Mackan ger er svaren.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer