VI FLYTTAR UT!

Vi flytter ut till Sportadmin! Vi kommer inom kort peka om nuvarande domän till den nya hemsidan. Kom in på den nya hemsidan här! Eller på: liatorpeneryda.sportadmin.se

Runsten/Möckleby – LEIF 1-1 (1-1)

Det blev ingen tredje raka seger för Liatorp/Enerydas representationslag efter 90 minuter på Öländska Runvallen. Ett fysiskt starkt hemmalag var något för tunga för oss i de avgörande momenten och matchen slutade tämligen rättvist 1-1 efter att lagen haft en del chanser åt vardera håll.

Inför: Runsten/Möckleby borta

Vi ska till ön! Runsten Möckleby står för motståndet i den andra kvalmatchen. Ett Runsten/Möckleby som i öppningsmatchen i kvalet tog en poäng borta mot Delary/Pjätteryd och som sedermera vann den skiljande straffläggningen. Straffläggning blir följden av ett oavgjort resultat ifall det skulle bli samma målskillnad och behövs skiljemedel bland inbördes möten. Vilka är då...
Läs mer

LEIF – Sandsbro 2-1 (1-0)

Blött, jävligt, grinigt och kanske säsongens sämsta match spelmässigt sett från vår sida. Inget vidare skönspel direkt och där vi slutligen skulle grisa till oss 3 poäng i kvalöppningen. Om Murphys lag skulle infinna sig för bortalaget var Fru Fortuna närvarande för hemmalaget som sent avgjorde mot Sandsbro AIK.

Inför: LEIF – SANDSBRO

Så var vi vid kvalmatch 1! Ett heltaggat LEIF ska göra allt i sin makt för att få bästa möjliga start på kvalspelet till division 4 2021. Motståndet i kvalgruppen sträcker sig från våra rivaler DIF/PIF till Runsten/Möckleby på Öland. Vi inleder dock med att ta emot de gulgröna från Sandavi i Växjö imorgon lördag. 

KVAL TILL DIVISION 4

KVALET LOTTAT! Nu är kvalet till division 4 lottat och vi ställs mot Sandsbro AIK, Runsten/Möckleby (Öland) och kommungrannen Delary/Pjätteryd. Vi återkommer i veckan med speldatum, information mm.

LEIF – Rejban 3-2 (0-2)

LEIF lyckades med 45 minuter kvar av seriespelet 2020 piska liv i hästen och stod för en imponerande vändning när utgångsläget kanske inte var det mest fördelaktiga. Med en god inställning och rörligt anfallsspel kunde vi tidigt i den andra halvleken skapa nerv och slutligen ta in alla 3 poängen mot ett Rejban som kanske...
Läs mer

ÖDESMATCHEN : IF REJBAN HEMMA

Då är vi här. Årets sista match (eventuellt) med ingenting i egna händer typ. Men vad fan gör det? Det gör ju att det inte kan gå mer än åt skogen. En sista marsch, en sista prestation, med lite flyt, kan allt gå vägen. Nu gör vi det, tillsammans.
1 2 3 21