SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Liatorp/Eneryda IF
Två byar - ett lag

Välkommen till Projekt Bokliden!

Vi anlägger nu en konstgräsplan, en multiarena, en padelbana och ett utegym i olika etapper! Häng med på resan! 

Etapp 2 - Multiarena
2022-01-18 12:20
Föreningarna har tillsammans med Leader Linné skapat en plats som är tillgänglig för alla, 
vår, sommar, höst och vinter. På anläggningen kan barn, ungdomar och äldre träffas för att
spontanidrotta. På vår Multiarena kan man spela basket, handboll, fotboll och på vintertid 
åka skridskor.
 
Föreningarna är oerhört nöjda med arenan, som GårdaJohan satt upp. Föreningarna till tacka
Leader Linné och övriga för bidragen som vi fått. Utan dessa hade arenan inte blivit verklighet.
 
Tack
 
Liatorps IF  och Eneryda IF styrelser. 
Etapp 1 färdigt - Konstgräsplanen redo för bruk
2021-04-26 09:46
Nu är vi äntligen klara med första delen av Projekt Bokliden!!! Konstgräsmattan är på plats och några av våra killar testade lite ikväll. Det saknas mål och lite andra smådetaljer men planen är klar att tas i bruk. Det känns fantastiskt att vi kommit så här långt men lite svårt att ta in. Vi kommer att ha otroligt fina förutsättningar att bedriva bra verksamhet året runt. Nästa del är multiarenan som är på gång.
 
Information från Liatorps IF:s ordförande
2021-03-23 21:37

Vintern har nu passerat och tyvärr kunde vi inte få konstgräset på plats i höstas på grund av vädret och en viss försening av markarbetet.

Enligt planen ska gräset börja läggas den 6 april och det väntas ta ca 3 veckor innan planen är spelklar. Multiarenan beräknas var på plats i början av maj.

Som alla liknande projekt så har det en tendens att bli dyrare än vad kalkylen säger och så är det även i detta fall. Samtidigt så har vi inte riktigt lyckats få in pengar från alla organisationer där vi ansökt om medel.Sammantaget medför detta att vi inte kan fullfölja alla delarna i projektet för tillfället. Vi jobbar vidare för att trygga finansieringen för padelbanan och utegymmet. Möjligen kan det dröja till hösten eller kanske våren 2022 innan vi löst dessa delar.

 

Andelsförsäljaningen har varit lyckad och många privatpersoner och företag har ställt upp och stöttat vårt projekt. Vi kör vidare med detta och hoppas på att ännu fler vill vara med och bli andelsägare i vår anläggning. Vi vill tacka alla som hjälper oss med ideellt arbete och ekonomisk stöttning och hoppas vi så snart som möjligt kan se att hela projektet blir verklighet.

 

Sven Andersson

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 26/01 09:57 
Hem, 27/12 14:09 
Hem, 30/11 09:58 
Hem, 12/10 11:26 
Hem, 21/07 09:41 
Hem, 04/07 20:56 
 
Våra sponsorer