SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Liatorp/Eneryda IF
Två byar - ett lag

Information från Liatorps IF:s ordförande
2021-03-23 21:37

Vintern har nu passerat och tyvärr kunde vi inte få konstgräset på plats i höstas på grund av vädret och en viss försening av markarbetet.

Enligt planen ska gräset börja läggas den 6 april och det väntas ta ca 3 veckor innan planen är spelklar. Multiarenan beräknas var på plats i början av maj.

Som alla liknande projekt så har det en tendens att bli dyrare än vad kalkylen säger och så är det även i detta fall. Samtidigt så har vi inte riktigt lyckats få in pengar från alla organisationer där vi ansökt om medel.Sammantaget medför detta att vi inte kan fullfölja alla delarna i projektet för tillfället. Vi jobbar vidare för att trygga finansieringen för padelbanan och utegymmet. Möjligen kan det dröja till hösten eller kanske våren 2022 innan vi löst dessa delar.

 

Andelsförsäljaningen har varit lyckad och många privatpersoner och företag har ställt upp och stöttat vårt projekt. Vi kör vidare med detta och hoppas på att ännu fler vill vara med och bli andelsägare i vår anläggning. Vi vill tacka alla som hjälper oss med ideellt arbete och ekonomisk stöttning och hoppas vi så snart som möjligt kan se att hela projektet blir verklighet.

 

Sven Andersson

 
Våra sponsorer