Single Blog Title

This is a single blog caption

Inför: Kalmar Södra IF away

Imorgon förmiddag åker vi till östkusten och Kalmar för att spela kvalspelets första match. Detta mot Kalmar Södra IF som har sitt fäste på Skyttis IP strax jämte Kalmar lasarett. Motståndarna, tillika hemmalaget, kommer från en relativt tung säsong i division 4 sydöstra där man på målsnöret hamnade på negativ kvalplats och fick således det fantastiska nöjet att ställas mot LEIF i kvalspelet tillsammans med IF Stjärnan från Påskallavik och SSG IF från Öland. Säsongen i division 4 slutade med fem vinster, två kryss och tretton förluster med målskillnaden 27 gjorde mål framåt och 47 insläppta. Bästa målskyttar i laget blev Adam Blomberg Ågehäll och Benjamin Jakupovic på 7 respektive 6 mål. Själva truppen som sådan är av yngre karaktär med en stomme födda på andra halvan av 90-talet, dock en del med meriter från spel i bland annat division 2 och 3 i bland annat Kalmar AIK och Lindsdal etc. I övrigt är det ett spelskickligt lag vi ställs mot med ett duktigt centralt mittfält och en vilja att gå framåt i banan. Detta genom att ställa upp med trebacks-linje som öppnar för ett mer offensiv spelidé från deras sida.

Vi själva har hållit igång träningen och har under senaste veckan lyckats få tillbaka några av våra spelare på skadelistan i form av Christoffer Bengtsson och Patrik Sjöblom som saknats sedan derbyt mot DIF/PIF i början av september. Vi åker med ytterst få avbräck men alltjämt lite skavanker på bland annat Marcus Petersson som skadade foten i mötet med Vederslöv/Dänningelanda förra helgen. I övrigt är känslan bra inför lördagens match då vi hoppas kunna störa ett Kalmar Södra rejält då de kommer ifrån en negativ trend och där vi ska försöka återupprepa prestationen vid stod för mot V/D i söndags genom hårt arbete, tålamod och kvalité. Klockan 10.00 imorgon avgår bussen från Liatorp och tar oss till Skyttis IP och vi kommer göra allt för att göra resan värd för våra supportrar. Vi ses i Kalmar!

Hållplatserna för bussen är:
Bokliden, Liatorp. Kl. 10.00
Glashyttan, Eneryda. Kl. 10.10
Fagrabäck, Växjö. Kl. 10.45

Truppen
1. Tobias Johansson
20. Simon Segerberg
2. Patrik Sjöblom
3. Anton Andersson
4. Erik Jakobsson
5. Oskar Lundin
6. Max Almblad
7. Christoffer Bengtsson
8. Petter Faeltenborg
9. Viktor Bengtsson
10. Marcus Petersson
11. Mario Bobuiescu
12. Rasmus Johansson
13. Martin Göransson
14. Viktor Gustafsson
16. Anton Nilsson