Single Blog Title

This is a single blog caption

DUBBLA FÖRLÄNGNINGAR

Vi kan med glädje informera om att båda våra seniorlag på herr – och damsidan har huvudtränare klara inför säsongen 2020.

Ola Gustavsson som anslöt i höstas från Vederslöv/Dänningelanda till herrlaget kommer styra skutan även nästa år. Efter att ha slutat på andra plats i tabellen, och med ett stundande kvalspel till division 4 framöver känns det mycket bra att Ola och hans trogna följeslagare Hunden Hilda kommer att synas i byarna även säsongen 2020.

Damlaget huvudtränare Tomas Hellqvist har även han förlängt och kommer att fortsätta utveckla vårt unga damlag även nästa år. Nu efter 1 år som huvudtränare för Ladies så ser vi mycket fram emot att se vad säsongen 2020 kan bjuda på med Tomas fortsatta engagemang och energi.