Single Blog Title

This is a single blog caption

Seriespelets sista match

Så var vi vid seriespelets sista match och som ni vid det här laget säkert känner till, så kvalificerade vi oss för kval till division 4 förra helgen efter seger mot Agunnaryd och DIF/PIF:s hemmatorsk mot Stockaryd/Rörvik. Lammhult är sedan två veckor tillbaka klara seriesegrare och när vi nu tar emot Vederslöv/Dänningelanda hemma på Enevallen är det faktiskt ganska mycket som står på spel.

Motståndet står för närvarande på plats 3 i tabellen på 38 poäng, två poäng bakom oss på 40. Strax bakom lurar DIF/PIF på 36 poäng, som vi misstänker lär kamma hem 3 poäng mot Vislanda. Det är således en match av viktig karaktär då det kan helt avgöra ifall V/D går till kval eller inte. Vi själva har en andraplats att spela för vilket kan ge fördelar i ett kvalspel när det gäller hemmamatcher. Dessutom skulle det, utöver nöjet att pryla vår årliga antagonist Vederslöv/Dänningelanda, var väldigt skönt att gå in i kvalet med en seger i ryggen.

Vi räknar med att vår trogna publik sluter upp på söndag när vi avslutar seriespelet.