Single Blog Title

This is a single blog caption

Seger för LEIF ladies hemma på Bokliden

Måndagskvällen bjuder på strålande sommarsol när LEIF tar emot gästande Ingelstad B hemma på Bokliden. Det blir en match där LEIF välförtjänt går segrande efter ledning 1-0 i halvtid och 2-1 vid full tid.

Startelvan

Ella L

Melina Tilda B Viktoria Nathalie

Olivia Emma A Emmeli Julia Alma P

Moa

Avbytare: Linnéa, Maja, Jennifer, Emma S

Efter en spelledig helg var det åter dags för seriematch och nu stod Ingelstad B för motståndet. Vi bjuds på en fin inramning med strålande sommarväder, stor publik och en välansad matta. Vi ställs mot ett lag där vi vet efter vårens drabbning att vi bör ha en hygglig chans till att ta poäng. Vi ställer för dagen upp med en ny ung oprövad sista utpost i Ella Lindefors. Ella född 06 lånar vi in från 05-laget och hon visade omgående prov på mod, självförtroende och fint målvaktsspel. Vi hälsar Ella välkommen in i truppen! Vi kommer ut bra direkt efter avspark och tar omgående för oss och vinner närkamper, bollar och skapar fina chanser med inlägg både från vänster och högerkanterna. Efter sju minuter får vi utdelning i ett av årets finaste mål där Emmeli återigen står för en fin hörna som Vicko förvaltar i en otagbar nick. Vi fortsätter att pressa och skapar chanser men gästerna håller undan fram till halvtid.

Inför andra har Emma S kommit in som vänster yttermitt, Maja innermitt samt Linnéa som vänsterback. Vi ser ett lite mer böljande spel i upptakten av andra halvlek och i 57e minuten får gästerna utdelning och utnyttjar en retur och vi har 1-1 på tavlan. Gästerna skapar klart fler chanser i andra halvlek och matchen står väger men LEIF får till slut åter utdelning genom Moa som får till ett fint avslut som går förbi gästernas målvakt och efter 79 minuter har hemmalaget åter ledningen. Vi lyckas slå vakt om vår ledning sista 10 och säkrar vår andra seger för säsongen. Vi står för en fantastiskt solid laginsats och återigen är alla delaktiga och bidrar. Vi tackar domare, publik och gästerna för tillställningen och konstaterar att vi nu har ett lag bakom oss i tabellen.

Se till att ta er till Alvesta redan nu på fredag och passa på att stötta våra tappra tjejer igen. Vi ses!

/Hellas