Single Blog Title

This is a single blog caption

Förlust för LEIF ladies på Bokliden

Under söndagseftermiddagen var det återigen dags för seriematch och nu stod Räppe GOIF för motståndet. En match där gästerna vinner första halvlek med 0-2 och som slutar 0-3 vid full tid.

Startelvan

Ebba S

Klara M Tilda B Nathalie B

Emma S Melina B Alma P Emmeli T Tilda D

Olivia H Moa E

Avbytare: Maja P, Linnea A, Nellie A, Lina N

Klockan 15 blåste domaren igång matchen på Bokliden. Förutsättningarna var perfekta med strålande sol och en välklippt matta. Vi kommer ut bra från start och skapar omgående ett antal farligheter som dessvärre inte ger utdelning. Vi konstaterar också tidigt att gästerna har löpstarka och uthålliga spelare både i anfall och på mittfältet och gästerna prövar oss i giftiga kontringar som vi har svårt att hantera. Efter 18 minuter tar gästerna ledningen med 1-0. Vi fortsätter att skapa chanser där vi har bud på kvitteringsmål både genom skott och hörnor. Men trots ramträffar för LEIF är det gästerna som ökar på sin ledning genom ytterligare ett mål strax innan pausvilan.

Under matchen och inför andra försöker vi ändra matchbilden genom byten och positionsändringar utan större framgång. I andra halvlek blir vi allt mer uddlösa i takt med att orken tryter på för många håll. Istället för att komma närmare är det gästerna som fastställer slutresultatet till 0-3 med 10 minuter kvar på klockan.

Tyvärr kan vi inte bjuda hemmapubliken på bättre kamp idag då vi är allt för många som inte kommer upp i den nivå som krävs för att mäta sig mot gästerna över 90 minuter. Vi tar med oss några ljusglimtar från första halvlek, siktar in oss på några avslutande bra träningsveckor med spelare tillbaka från sjukdomar och skador och kraftsamlar för de avslutande två matcherna innan sommaruppehållet. Med ett något stukat självförtroende tar vi nya tag då vi vet att vi kan få ihop det bra mycket bättre som lag än dagens prestation. Det har vi visat för varandra flera gånger tidigare under säsongen. Vi tackar för stödet och ser gärna att ni fortsätter att följa oss, kanske redan nu på söndag uppe på Enevallen då Hovshaga/Sandsbro kommer på besök kl. 18.

/Hellas