Single Blog Title

This is a single blog caption

INFORMATION: ÅRYDSCUPEN 2019

Då var det dags för en ny cup. Det handlar om Årydscupen som för vår del äger rum den 16:e februari i Tipshallen i Växjö. Det är första gången vi deltar i cupen och vi ser mycket fram emot att se hur vi kan prestera.

Årydscupen inleds 09.00 på lördagsmorgonen i Växjö Tipshall där även vi spelar öppningsmatchen mot arrangörsklubben. Matcherna spelas på 11-mannaplan i 27 minuter där klubbar från division 2 till 6 deltar. Sedan pågår cupen nästan till midnatt på lördagen. Uppstart igen söndag, där vi förvisso inte spelar, kl. 09.00 och efter totalt 52 matcher skall de nio (9) finallagen vara fastställda omkring 21.00 söndag kväll. Sex kvalsegrare + bästa tvåa grupp 1-6, samt ettan och tvåan i grupp 7 spelar finalspelet, som avgörs den 24 februari.

Mer info tillkommer veckan som följer!