Single Blog Title

This is a single blog caption

Sista träningsmatchen

LEIF spelade på onsdagen den 12 april genrep mot Delary/Pjätteryd på Enevallen i en match som slutade 2-3 till bortalaget.

Laget:

Simon

Mackan – Mathias – Anders

Viktor – Petersson – Rasmus

Martin – Josef

Mario – Anton N

Bänk: Arvid, Ola, Micke, Emil, Åberg

Matchen börjar i totalt haveri. Det tar inte ens fem minuter innan DIF/PIF enkelt gör 1-0 efter ett inspel. LEIF skulle dock inte vara under isen gällande spelet och bara minuter senare skjuter Marre över efter ett inspel. Olyckan skulle dock va framme igen och DIF/PIF gör en exakt kopia av sitt 1-0-mål fast från andra kanten och gör därmed 2-0. LEIF fortsatte kriga på trots motgångarna i avslutsväg. Martin Göransson missar ett drömläge där han i straffområdet skjuter över mot öppet mål.

Spelet skulle dock förändras markant och LEIF äter sig tillbaka i matchen rejält med kvarten spelad och med 23 minuter spelade skulle LEIF rättvist reducera genom Anton Nilsson efter att Rasmus och Mario stått för förarbetet. LEIF trummar på och kommer till massor av chanser även om DIF/PIF också lyckas bryta sig loss rejält. Däremot ser man tydligt vilka det är som vill lira den konstruktiva fotbollen.

Halvleken spelas av och lagen går in till pausvila.

Andra halvlek skulle fortsätta där den första slutade. LEIF är det spelförande laget men får se upp för DIF/PIFs effektiva kontringsspel. Ju längre in i halvleken vi kommer ju mer dominerar LEIF mittfältet och kan ofta avancera mot en ensam DIF/PIF-backlinje men utan resultat.

Med dryga timmen spelad bryter Mario dödläget när han fångar upp en boll i straffområdet vänder ut och in på DIF/PIF-backen och stänker in 2-2 bakom en chanslös DIF/PIF-målvakt.

Nu skulle väl bara trean komma med? Nej, LEIF går ner sig i mot slutet och börjar krokna på den tungsprungna planen och bytena börjar trilla in där samtliga avbytare utom Markus Åberg kommer in. Det är här som DIF/PIF avgör när man på en fast situation skallar in 3-2. Tungt och ganska orättvist och resultatet står sig matchen ut.

Genrepet avklarat och nu väntar seriepremiären mot Vislanda den 18/4! NU KÖR VI!