Single Blog Title

This is a single blog caption

VI PRESENTERAR: LEIF LADIES

Vi kan nu stolt presentera nästa stora projekt i Liatorps IF/Eneryda IF regi. Inför säsongen 2019 kommer vi för första gången ställa ett damlag på benen. Efter att idén först togs upp i sportgruppen säsongen 2017 har projektet nu under hösten tagit rejäl fart och vi har just nu ett gäng tjejer som för första gången ska spela damfotboll i LEIF:s färger.

Det är nu 6 år sedan Liatorps IF hade ett damlag och ännu fler sedan Eneryda IF hade något. Efter att ha sett flera lag lägga ner sina verksamheter de senaste åren tyckte vi det var dags att starta upp ytterligare ett lag i kommunen utöver Älmhults IF, detta för att alla tjejer ska kunna ha möjligheten att kunna spela fotboll på samma villkor som killar.

Själva organisationen bakom laget kommer att falla på plats med tiden men vi har för tillfället två ledare klara i form av Anna Persson och Jonas Andersson, samt en målvaktstränare i form av Peter Helmersson. Dessa tre kommer inledningsvis dra lasset genom att hålla i träningar och vara kontaktpersoner.

Vi behöver naturligtvis fler spelare i laget. Är du intresserad av att spela i LEIF Ladies kommande säsong, eller bara prova på att träna?

Kontakta isåfall Anna Persson på nickan_p@hotmail.com eller på 070-3977167.

Sprid ordet!

Nu kör vi!